31e VIJF HEUVELEN OFF ROAD RIT MARKELO 

3 november 2019

31e VIJF HEUVELEN OFF ROAD MARKELO 3 NOVEMBER 2019

Ook voor dit jaar hebben wij weer een lange route uitgezet, verdeeld over twee lussen met weinig verharde weg, veel zandpaden, bospaden, kruipdoor-sluipdoor en maisvelden. 

De Stichting Off Road Markelo – een samenwerking tussen de Auto Sport Vereniging Markelo en de Markelose Motorclub Ons genoegen - organiseert al sinds begin jaren 80 een off road rit op de eerste zondag van november.

De off road rit leidt, met enduromotoren en quads (beide met kenteken!), over een uitgezette route, die grotendeels bestaat uit onverharde wegen, bospaden en akkerbouwgronden. Er zit geen wedstrijdelement aan vast en de route mag meerdere keren worden afgelegd. 

De route, die geheel met pijlen en lint is uitgezet, bestaat uit 2 lussen van circa 35 en 45 kilometer.

Nadat je de motor hebt laten keuren kun je naar de inschrijftafel en na controle van al je papieren en het betalen van inschrijfgeld kun je zo vaak rijden als je wilt tussen 10:00 en 14:00 uur.

STARTLOCATIE EN PARKEREN

Het vertrek is net als voorgaande jaren vanaf Herberg de Pot in Markelo. Dit is gelegen aan de noordzijde van Markelo, kijk op onze routekaart om bij de start te komen. Er staan route pijlen rondom Markelo die u wijzen naar de start. Mocht u uw navigatie gebruiken gebruik dan Rijssenseweg 6, Markelo vanaf hier kunt u het niet missen.

OFF ROAD STARTLICENTIE OF KNMV DAGPAS IS VEREIST 

Heb je al een KNMV Offroadlicentie, super! Dan kan je zonder problemen deelnemen aan onze offroadrit. Ben je nog niet in het bezit van een offroadlicentie, maar ga je er wel meerdere rijden, vraag dan nu online aan via deze link: https://mijn.knmv.nl/Default.aspx?pid=337

Je kunt ook kiezen voor een KNMV Dagpas (dagverzekering). De KNMV Dagpas kan uitsluitend online worden aangevraagd via het online aanvraagformulier. Doe dit tijdig, maar in elk geval voordat je aan onze offroadrit afreist, zodat je geen problemen en lang hoeft te wachten bij de inschrijftafel! 

Zonder KNMV Off Road startlicentie of KNMV Dagpas kun je niet deelnemen aan de Off Road rit.

ONLINE INSCHRIJVEN

Ook dit jaar is er in Markelo de mogelijkheid om digitaal in te schrijven voor de off road rit. Wij volgen hiermee het goede voorbeeld van andere Off Road ritten. Het online voorinschrijven bespaart rijders veel tijd bij het inschrijven. Wij maken hierbij gebruik van de applicatie van inschijven.nl.

Door op ONLINE INSCHRIJVEN te klikken komt u in de online inschrijfomgeving.

Je ontvangt een bevestiging van inschrijving per mail. Neem deze mee naar de online inschrijftafel om uw deelname sticker in ontvangst te nemen.

Je kunt zich ook ter plekke inschrijven. Vul dan SVP het inschrijfformulier thuis al volledig in!

Op die manier proberen we de wachtrijen zo kort mogelijk te houden en kunt u zo snel mogelijk starten. Klik OP HET RODE VLAK HIERONDER om het formulier te downloaden.

Het inschrijfgeld voor de Vijf Heuvelen Off Road Rit bedraagt € 20,- Het spreekt voor zich dat van elke deelnemer verwacht wordt dat de motor materiaal en de papierwinkel (rijbewijs, verzekeringsbewijs, kentekenbewijs en jaarlicentie of dagpas) in orde is.

ROUTE IS OOK GESCHIKT VOOR QUADS

Bij het uitzetten van de route wordt rekening gehouden met deelname van quads, soms iets aangepaste route, dit wordt duidelijk aangegeven. Deelname is mogelijk als je een quad hebt met kenteken, een goed gedempte uitlaat en voldoet aan het KNMV Off Road Reglement.

OP HET GELUID WORDT STRENG GECONTROLEERD.